Rens af bilsæder – en grundig og skånsom rengøring af din bil indvendig

Danske bilejere er ganske flittige til at sørge for, at deres biler er rene og pæne, når det kommer til bilens ydre rammer. Men ikke helt så flittigt står det til, når det kommer til den indvendige rengøring af bilerne. Ikke desto mindre er denne rengøring en vigtig del af en bils almindelige pleje. En omgang rens af bilsæder sørger nemlig for at få støv og snavs ud af bilen, og forlænger dermed dine bilsæders levetid. Rens af bilsæder er trods dette ofte noget, som bilejere generelt ikke er så gode til at huske på, når først dagligdagens andre pligter ruller af sted. Rens af bilsæder kræver dog også mere tid og arbejde, end den velkendte køretur gennem vaskehallen på den lokale tankstation. Rens af bilsæder kan tilmed være en støvet affære, da der med tiden kommer en masse støv og snavs ind i bilen via passagerenes beskidte frakker og jakker. Derfor har vi i Bubbles Bilpleje stor forståelse for, at bilens indvendige pleje måske ikke passes lige så ofte som bilens ydre vask.

Rens af bilsæder – hvordan gør vi?

Bubbles Bilpleje leverer en effektiv og skånsom rens af dine bilsæder ved at anvende tidens nyeste dampteknologi. Ved at anvende dampvand til rengøring af dine bilsæder kan vi garantere en dybdegående rensning uden brug af andet end vand. Dermed udsættes dine bilsæder ikke for nogle skadelige kemikalier. Brugen af dampvand til rens af dine bilsæder er dermed en yderst miljøvenlig rengøring, hvilket vi er meget stolte af at kunne levere til vores kunder. Ud over, at der er tale om en skånsom og miljøvenlig rengøring, er damprens af bilsæder tilmed den mest effektive rens af bilsæder, da dampvandet kan trænge ind i alle kroge og hjørner, som vanskeligt kan gøres ved en almindelig rengøring af bilsæder.

Rens af bilsæder – hvor og hvornår?

Rens af bilsæder behøver langt fra at være en besværlig affære. Bubbles Bilpleje giver dig nemlig muligheden for nemt og bekvemt at få klaret din rengøring af bilsæder. Bubbles Bilpleje er en mobil service virksomhed, der rengøre din bil lige på det sted og tidspunkt, der passer bedst ind i din hverdag. Du slipper altså for at aflevere din bil på en bestemt adresse samtidig med, at du også slipper for en masse ventetid.

Vi kommer med alt det udstyr, der skal bruges til den type behandling, som du har valgt. Det eneste vi har brug for er, at vi kan holde parkeret med vores servicevogn og at der er nem adgang til din bil. Med andre ord kan vi rense og rengøre dine bilsæder mens du enten er på arbejde, i gang med dine indkøb eller en tur i fitnesscenteret. Bubbles Bilplejes service leveres i københavnsområdet samt i en radius af 50 km herfra.