Rengøring af bil indvendig – rengøringen, der giver dig følelsen af en ny bil

Følelsen af en ren bil indvendig er en ren nydelse for dig, der passer godt på din bil. En rengøring af bilen indvendigt er lige så vigtig en del af bilens vedligeholdelse som den udvendige rengøring og pleje. Rengøring af bil indvendigt er ligeledes relevant hele året rundt. I de varme sommermåneder, hvor luften er tæt og træng, kan en beskidt og støvet bil indvendig være noget af en grim oplevelse at sætte sig ind i. Det samme gælder i de kolde vintermåneder, hvor bilen skal være et varmt og behageligt rum for både chauffør som passagerer, fremfor beskidt, støvet og ubehagelig. Særligt i de kolde vintermåneder kan det være en udfordring at holde skidt og snavs ude af bilen, da det i stor stil bliver slæbt ind med både sko, støvler, jakker og frakker. En rengøring af bilen indvendigt koster dog både tid og kræfter, og er ikke altid lige nemt at prioritere, når man også gerne vil have tid til dagligdagens øvrige gøremål. Både sæder, måtter og kabine skal renses og pudses efter, og den dybdegående rengøring kan være en svær opgave for den almene bilejer med alle de kroge, der findes indvendigt i bilen.

Rengøring af bil indvendigt – hvordan?

Bubbles Bilpleje leverer et flot, dybdegående og professionelt resultat, når det kommer til rengøring af bil indvendigt. Bubbles Bilpleje anvender tidens mest effektive og miljøvenlige rengøringsmetoder, hvor rengøringen udføres ved en damprensning. Ved en damprensning anvendes der alene dampvand, og bilen bliver derved ikke udsat for nogle kemikalier eller lignende skadelige stoffer. Dampvandet arbejder sig effektivt ind i både sæder og måtter og efterlader et frisk og skinnene rent resultat. Vores udstyr sparer dig derfor for en masse kræfter og tid, og giver dig en rengøring af din bil indvendigt, der både er effektiv og skånsom.

Rengøring af bil indvendigt – tid og sted for rengøringen?

Ved Bubbles Bilpleje kan du få en grundig rengøring af bil indvendigt lige der, hvor det passer dig bedst. Vi er godt klar over, at det ikke altid er lige belejligt at køre ud til en bilpleje service på en bestemt adresse, hvorfor vi selvfølgelig kommer til dig! Alt hvad vi skal bruge er god adgang til og rundt om bilen samt en parkeringsplads, hvor vores servicevogn kan holde. Med andre ord kan din bil altså få en tip top rengøring indvendigt mens du for eksempel er på arbejde, på shopping eller en tur i fitness centeret. Vi kører ud til vores kunder i København og i en radius af 50 km. herfra, så hvis du bor inden for denne rækkevidde kommer vi også gerne hjem til din adresse, og klarer rengøringen af bilen indvendigt der. Rengøring af bil indvendigt skal være lige så nemt som udvendigt. Det sørger Bubbles Bilpleje for. Vi ønsker at gøre rengøring af bil indvendigt nemt, bekvemt og effektivt.