Damprensning af bil – en fuldkommen rengøring af din bil indvendig udført af Bubbles Bilpleje.

Damprensning af bil er en yderst effektiv rengøring af din bil indvendigt. Det kan være en svær kamp, at få bilen til at skinne, når det kommer til sæder, måtter og kabine. Skidt og snavs efter beskidte sko, støvler og overtøj efterlader ofte et stort arbejde til dig som bilejer, når det kommer til rengøringen. Alt lige fra sæder, måtter og kabine kræver en dybdegående rengøring oftere end du måske går og forestiller dig. Hertil kan en sådan rengøring koste sved på panden og ikke mindst en masse tid. Det er langt fra de fleste bilejere, der tænker på denne del af bilens pleje, og langt fra alle bilejere, der har tid til denne form for rengøring, når først arbejdet og familielivet skal gå op i en travl hverdag.

Ved damprensning af bil foretages der en grundig rengøring, der efterlader et flot og fuldkomment resultat. Damprensning af bilen er en af de mest effektive rengøringsmetoder af biler indvendigt, da dampen arbejder sig ind i alle sæderne, måtterne og kabinen og skånsomt fjerner skidt og snavs i alle kroge. Ved en damprensning anvendes alene dampvand, og din bil udsættes derfor ikke for sæber og andre skadelige kemikalier. Der er med andre ord tale om en yderst skånsom rengøring, der får din bil til at føles som ny.

Damprensning af bil – hvor og hvornår?

Bubbles Bilpleje er en mobil service virksomhed, der sørger for, at få din bil til at være i tip top stand lige der, hvor det passer dig bedst! Ved damprensning af bil har vi fokus på bilens indvendige rammer og dermed din indvendige komfort. 

Det er nemt og bekvemt at få damprenset din bil indvendigt. Vi kører ud med vores mobile service i hele københavnsområdet samt i en radius af 50 km fra København og rengør din bil lige der, hvor det passer dig bedst. Det kan eksempelvis være mens du er på arbejde, i gang med dine indkøb, en tur i fitnesscenteret eller sågar hjemme på din egen adresse. Så længe der er en parkeringsplads, hvor vi kan parkere vores servicevogn, så er valget op til dig.

Der er altså mange gode grunde til, at bestille en damprensning af din bil. Ikke nok med, at vi kommer til dig på selvvalgt tid og sted og det helt rette udstyr, så sparer du både tid og kræfter. Skulle dette alene ikke være nok, er rengøringsmetoden med vanddamp også den mest effektive og skånsomme metode til rengøring af din bil indvendigt. Damprensning af bil er altså både nemt, bekvemt, effektivt og skånsomt.