Bilvask København – Bubbles Bilpleje leverer top professionel bilvask og bilpleje i Københavnsområdet

Enhver bilejer kender til følelsen af en ren og velplejet bil. Ikke nok med, at det er kreds og forkælelse for bilejere, der gerne vil passe godt på sin bil, så er det også en god investering. En ordentlig bilpleje mindsker nemlig risikoen for ridser og skader både indvendigt og udvendigt.

Når det kommer til bilens ydre rengøring og pleje er det almindeligt kendt at tage en tur på den lokale tankstation og klare bilvasken i en mekanisk vaskehal. Her kan man som bilejer blive siddende inde i bilen, mens de store maskiner klarer resten. Denne form for bilvask kan dog udsætte din bil for ridser fra maskinerne samt efterlade uønskede kalkpletter. Dette kan du undgå ved en bilvask foretaget manuelt af Bubbles Bilpleje. Her bliver din bil afslutningsvis håndpoleret, og der efterlades derfor ingen helligdage. Herudover kan en tur i vaskehallen være en tidsrøver i en ellers travl hverdag. Sandsynligheden for kø både til og ved vaskehallen er stor når den står på bilvask i København.

Bilvask i København uden spildtid og med tanke på miljøet – Bubbles Bilpleje kommer til dig.

Med Bubbles Bilpleje har du som bilejer mulighed for, at få foretaget en skånsom og professionel bilvask af din bil i Københavnsområdet uden at skulle tænke på, om der er trængsel i vaskehallen. Bubbles Bilpleje leverer bilvask i København og har mere end 20 års erfaring med bilvask. Vores servicevogn er bygget efter miljøvenlige standarder og har eget vand og strømsystem. Med denne servicevogn kan vi levere en skånsom og miljøvenlig bilvask lige der, hvor det passer dig bedst i en radius af 50 km. fra København. Vi udnytter altså tiden mens du er på job, på indkøb eller hjemme ved din familie.

Vores medarbejdere, der alle er uddannet til jobbet, udfører professionel bilvask i København og leverer et skinnende flot resultat uden at gå på kompromis med miljøet. Vi benytter os nemlig af den nyeste damprens teknologi, hvor rengøringen sker ved hjælp af dampvand, mens skadelige kemikalier og sæber udlades. En traditionel bilvask i vaskehallerne medfører almindeligvis en del forurening af miljøet når det kommer til både tungmetaller og store mængder af vandspild. Dette ønsker Bubbles Bilpleje ikke at være en del af, hvorfor vi kun bruger håndkræft og miljøvenlige metoder med en minimal vandudledning. 

Bubbles Bilpleje er den bedste løsning når det kommer til bilvask i København. Ikke nok med, at du som bilejer sparer en masse tid, så tilbyder Bubbles Bilpleje en bilvask, der både er et effektivt, fleksibelt og skånsomt alternativ til vaskehallerne. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om noget helst, når det kommer til bilvask af din bil i København.