Bilpleje København – Bubbles Bilpleje leverer Københavns bedste bilpleje og bilvask

At være bilejer i Københavnsområdet kan give diverse udfordringer i hverdagen. Udfordringerne kan være store og små lige fra trafik igennem byen og manglen på ledige parkeringspladser til skidt og os, der slider på din bil, og efterlader den snavset og udsat for ridser. Bubbles Bilpleje vil gøre sidstnævnte udfordring til skamme og komme bilejerne i Københavnsområdet til undsætning. Hos Bubbles Bilpleje forstår vi nemlig godt, at der ikke altid er tid til at sidde i kø ved den lokale vaskehal eller endda at aflevere bilen på en bestemt adresse til en omgang bilpleje. Bilpleje i København skal ikke være en udfordring i dagligdagen, hvorfor Bubbles Bilpleje vil gøre bilpleje i København så nemt og bekvemt som muligt, sådan at du som bilejer kan bruge din tid på det, som du virkelig interesserer dig for.

Bubbles Bilpleje – hvad kan vi?

Som bilejer er det vigtigt at værne om sin bil både indvendigt og udvendigt. Udvendigt udsættes bilen både for skidt og os fra Københavns luftlag af forskellig art, mens bilen indvendigt udsættes for skidt og snavs fra sko, støvler, jakker og frakker. Hos Bubbles Bilpleje yder vi en bilpleje i København og Københavnsområdet, der både består af udvendig bilvask og bilpleje samt indvendig rengøring af bilen. Hos Bubbles Bilpleje anvender vi tidens nyeste dampteknologi, hvor der alene anvendes dampvand til rengøringen. Dette er en yderst effektiv fremgangsmåde, da dampvandet kan trænge ind i alle bilens kroge og dermed sørge for en dybdegående rengøring. Hertil er brugen af dampvand også en yderst miljøvenlig rengøringsmetode, da der ikke anvendes en masse kemikalier og sæber.

Bubbles Bilpleje er en mobil bilpleje København, der udfører et professionelt og skånsomt stykke arbejde lige der, hvor det passer dig bedst. Det kan eksempelvis være mens du er på arbejde, i gang med dine indkøb eller endelig kommet hjem til familien. Vi udfører bilpleje i en radius af 50 km fra København og det eneste vi kræver er en parkeringsplads til vores servicevogn, hvor vi har alt vores udstyr i. Dette betyder med andre ord, at Bubbles Bilpleje kan levere både bilvask og bilpleje på et selvvalgt tidspunkt og sted, mens du altså slipper for tidspild i form af ventetid ved vaskehallen.

Bubbles Bilpleje – derfor!

Bubbles Bilpleje leverer bilpleje i København og Københavnsområdet, der efterlader din bil skinnende ren både udvendig og indvendig, mens du bruger tiden på lige præcis det, som du interesserer dig mest for. Vi er en bilpleje virksomehd i København, som du kan regne med.